Jak si vyrobit domácí sujuk se správným kořením, abyste si byli jisti výsledkem?

Lahodné: Moje babička dávala tuto tajnou přísadu do kysaného zelí celý život

Supermarkety a masné obchody jsou zásobeny všemi druhy uzenin, jejichž ceny jsou značně přemrštěné, přičemž kvalita zároveň chybí. Na následujících řádcích najdete opravdu dobrý a povedený recept na ne ledajakou klobásu, totiž domácí sujuk, s dokonalým kořením.

Hit svačiny na zimu: Rajčata ve sklenici s brandy

S nástupem zimy a blížícími se vánočními svátky je čas na výrobu této pochoutky, všemi Bulhary (nejen) oblíbené a uctívané, stále vhodnější, píše tami.bg.

Ne každý recept je však úspěšný. Ten uspokojí všechny smysly i toho nejnáročnějšího kritika domácího sujuku. Recept je od místního mistra uzenáře, který se osvědčil v úpravě masa – solené a kořeněné, plněné i sušené.

Podívejte se, jak si vyrobit lahodné domácí sujuche na jenata.blitz.bg