Toto kyopoolu s tvarohem je hitem webu

Kyopoolu je jedním z oblíbených předkrmů na bulharském stole a s tímto receptem z něj uděláte kulinářské mistrovské dílo.

Potřebné produkty pro köpoolu s tvarohem:

200 g tvarohu

2 lilky

3 červené papriky

1 rajče bez slupky, nakrájené na kostičky

2 stroužky česneku

petržel – na ozdobu

5 polévkových lžic. olej

sůl podle chuti

vlašské ořechy – volitelné pro posypání navrch

Podívejte se více:

Způsob přípravy:

Lilek a papriky opečte v troubě. Oloupeme je a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rajčata oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Tvaroh dejte do hluboké misky. K tomu přidáme lilek, papriku a rajče, které jsme nakrájeli na malé kousky, a česnek. Keppoolu dobře promícháme a do směsi přidáme olej a sůl.

admin/ author of the article

Jsem váš osobní žurnalistický průvodce do světa praktických tipů a rady. S mého pera (nebo spíše klávesnice) vzejdou články plné inspirace a užitečných informací, které vám pomohou zmodernizovat váš každodenní život. Těšte se na odhalování tajemství, zkoumání nejnovějších trendů a objevování způsobů, jak si život ulehčit.

Loading...
Gymnazium Brno