Jak nasolit červenou rybu: bude to středně slané a velmi chutné

Předkrm bude mnohem chutnější, pokud jej budete nakládat sami.

Nebojte se dlouhého a zdlouhavého procesu.

Pokud věnujete pozornost tomuto receptu, můžete snadno získat lahodnou rybu na stůl, která bude mít zajímavou a jemnou citronovou příchuť.

Ingredience

Na 500 g lososa nebo pstruha potřebujete:

Ryba
Foto: © Belnovosti
  • citron – 1 ks;
  • sůl – 2 polévkové lžíce. l.;
  • cukr – 1 polévková lžíce. l.

Neuškodí, když si připravíte nějakou zeleninu pro rozjasnění chuti.

Jak solit ryby

Hlavní produkt by měl být nakrájen na kousky a posypán solí a cukrem.

Kůru je potřeba nastrouhat na jemném struhadle a poté přidat k rybě. Stojí za zmínku, že je zapotřebí nejběžnější sůl.

Poté musíte rybu posypat bylinkami a dát ji pod víko nebo film na 12 hodin. Měl by být vyluhován pouze v lednici.

Před podáváním jednoduše osušte produkt papírovými utěrkami.

Dříve jsme vám řekli, jak lahodně marinovat sledě doma.

admin/ author of the article

Jsem váš osobní žurnalistický průvodce do světa praktických tipů a rady. S mého pera (nebo spíše klávesnice) vzejdou články plné inspirace a užitečných informací, které vám pomohou zmodernizovat váš každodenní život. Těšte se na odhalování tajemství, zkoumání nejnovějších trendů a objevování způsobů, jak si život ulehčit.

Loading...
Gymnazium Brno