Ryby musí být ve stravě.
Je vhodné ji jíst až dvakrát až třikrát týdně. V tomto případě můžete získat maximální užitek.
Toto prohlášení učinila profesorka Alla Pogozheva v rozhovoru se zástupci publikace kp.ru.
Poznamenala, že treska by měla být zařazena do jídelníčku pro ty, kteří nechtějí přibrat, protože mají vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku.
Může to být štikozubec, treska, treska nebo candát.
Pokud chcete získat další zdroj Omega-3 mastných kyselin, které mají dobrý vliv na stav mozku, srdce a imunitu, musíte věnovat pozornost tučným odrůdám. Například na lososa, sardinky, makrelu nebo sledě.
Je vhodné kupovat čerstvé ryby. Obsahuje více vitamínů.
Pokud jde o proces vaření, specialista doporučil rybu dusit nebo péct v troubě při nízkých teplotách. V tomto případě můžete počítat s maximálními přínosy z jídla.